LS Police Departament - Regulament Intern

In jos

LS Police Departament - Regulament Intern

Mesaj Scris de MarioYT la data de Sam Iul 30, 2016 4:52 pm

Reguli interne generale- Sunteti obligati sa respectati Regulamentul Politiei cat si toate celelalte reguli impuse de lider sau sublider.
- NU reclamati un coleg din Los Santos Police Department sau orice alt departament ( LVPD, FBI, NG ) pe panel, in schimb trimiteti un PM liderului sau contactati-l in joc pentru a rezolva problema.
- In lipsa Liderului sunteti obligati sa ascultati de Sublider. Daca nici Subliderul nu este online atunci sunteti obligati sa ascultati de cel mai mare in rank.

- Sunteti obligati sa ascultati in totdeauna de un grad superior. Cei care nu asculta de un rank superior vor fi sanctionati dupa caz, putand fi chiar demisi.
- Pentru nelamuriri, propuneri sau probleme veti anunta liderul sau subliderul.

- Nu cereti rank liderului sau subliderului.

- Este interzisa folosirea comenzilor PD in scopuri personale sau pentru distractie. Sanctiunea pentru acest lucru este demitere cu interzicerea de a mai intra in PD.

- In functie de gravitatea faptei, liderul sau subliderul isi rezerva dreptul sanctiona un membru cu rank down, avertisment verbal, avertisment(e) ( FW ), demitere (cu sau fara FP - in cazuri grave se va aplica full FP chiar daca membrul are cel putin 1 saptamani in factiune) pentru incalcarea regulilor scrise si nescrise.

- O dovada este valabila 3 zile. Nu sanctionati jucatorii daca dovada voastra este mai veche de 3 zile. O reclamatie nu este valabila daca dovada este mai veche de 3 zile. De asemenea, puteti da o amenda / confisca un permis timp de 3 zile din momentul faptei.

- Persoanele inactive de 3 zile care nu si-au facut cerere de concediu sau nu au anuntat liderul printr-un PM pe forum vor fi demise!

- Este interzis sa permiteti unei alte persoane in afara de dumneavoastra sa se logheze pe cont. De asemenea, nu aveti voie sa puneti pe altcineva sa va faca raportul. Pedeapsa pentru aceste fapte este demiterea.

- Orice politist care va fi prins incalcand regulile de circulatie va plati o amenda dubla pentru fapta comisa. In cazul in care nu plateste va primi Faction Warn.

- Toți membrii departamentelor de poliție au obligația de a avea comanda [/timestamp] activată. Cine nu respectă această regulă va fi sancționat cu Avertisment Verbal la prima abatere, fiind sancționat cu FactionWarn dacă se continuă nerespectarea ei.Comportament si limbaj- Respecta colegii din departamente si restul jucatorilor de pe server.

- Nu va certati pe [/d] sau [/r]. Acest lucru va avea repercusiuni grave.

- Acest departament este unul cat se poate de serios, nu toleram membri cu glume proaste, comportament neadecvat sau limbaj indecent.

- Nu aveti voie sa favorizati/faceti discriminari intre jucatori, indiferent ca va este prieten sau dusman.
- Nu aveti voie sa va jucati cu armele in garajul LSPD (in zona de /arrest). Puteti face asta numai in Armoury.

- Se vor acorda sanctiuni grave pentru generalizari negative la adresa altui departament. Departamentele trebuie sa fie unite. Cei care cauta cearta nu merita sa ramana in acestea.Sedinte si Antrenamente- Cine intarzie la sedinta / antrenament va veni în Armoury / Sala de sedinte, fara a face galagie pe chat sau pe [/r].

- In timpul sedintelor sau antrenamentelor veti opri telefoanele si veti asculta de Lider, Sublider sau antrenor pana cand acesta va va da voie sa vorbiti.

- Daca intarziati la antrenament / sedinta, puteti veni in primele 10 minute, fiind sanctionati cu un Avertisment Verbal. Daca intarziati mai multe de 10 minute, sanctiunea este Faction Warn si sunteti excluși din antrenament.

- Cine vorbește neintrebat la sedinte sau antrenament va fi sanctionat cu Avertisment Verbal la prima abatere, urmand ca la cea de a doua sa fie exclus de la activitate si sa primeasca Faction Warn.

- Sedintele se vor desfasura in fiecare saptamana Duminica la ora 21:00 sau cand Liderul are ceva neaparat de spus.

- Antrenamentele se vor desfasura cand un rank 5+ are aprobarea de la Lider pentru acesta.Antrenamentele se vor anunta cu minim 2 zile inainte de a fi facute.

- Aveti voie sa faceti 2 invoiri la antrenament si 2 la sedinta pe luna. Cine incalca aceasta regula primeste sanctiunea corespunzatoare.Amenzile- Un politist poate amenda un civil daca infractiunea comisa nu este atat de grava incat jucatorul sa ajunga in Jail. Odata ce civilul a primit amenda, acesta va vedea pe ecran un mesaj cu numele politistului, suma si motivul amenzii. Daca civilul nu plateste amenda pe loc ( refuza sau fuge ), politistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „Neplata amenda” cu drept de predare. In cazul in care civilul nu are suficienti bani la el pentru a plati amenda, politistul are dreptul de a-l duce la Banca pentru a scoate suma necesara platirii amenzii. Daca acesta refuza, politistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „Neplata amenda”. Daca jucatorul nu are destui bani nici in banca pentru a plati amenda atunci va primi wanted-ul ,,Neplata amenda".

- Amenzile se aduna, de exemplu pentru condus neregulamentar ( 25000$ ) + faruri oprite ( 25000$ ) suspectul va fi amendat cu 50000$.

- Nu aveti voie sa amendati unui jucator cu Wanted.

- Nu aveti voie sa amendati jucatorii aflati in Jail.Condusul- Se considera condus neregulamentar atunci cand jucatorul trece cu masina in proportie de 80% sau mai mult pe celalalt sens de mers. Tot condus neregulamentar este si atunci cand acesta foloseste iarba, nisipul sau alte lucruri pentru a avea o scuza ca nu a circulat pe contrasens.

- Se considera condus regulamentar atunci cand acesta este in totalitate pe banda sa sau chiar cand trece foarte putin pe banda opusa.

- Se considera condus regulamentar atunci cand acesta taie benzile la un unghi de 90 de grade.

- Se considera tot condus regulamentar atunci când acesta folosește iarba, nisipul etc. de pe sensul său de mers.

- Se considera incurcarea celorlalti participanti in trafic atunci cand jucatorul loveste intentionat si in repetate randuri alti jucatori cu masina sa.

- Membrii PD daca vor fi prinsi pe contra sens cu o masina de civili fara nici un suspect fara drept de predare in lista vor fi santionati cu AV / FW.

- Nu aveti voie sa stati la panda pentru a cofisca carnete in alte orase. O exceptie de la regula poate fi doar atunci cand sunteti în trecere. Dacă dovezile pe care le aveti dovedesc că nu erati doar in trecere, sunteti sanctionat.

- Nu aveti voie sa confiscati carnetele de condus pentru cele mai banale motive.

- Nu aveti voie sa confiscati licentele jucatorilor AFK (pe ESC sau /sleep). Puteti confisca licenta unui jucator aflat in jail atata timp cat i-ati dat explicatiile inainte.

- Atunci cand sanctionati pe cineva ( orice sanctiune ) sunteti obligati sa-i spuneti si motivul.Parcarea- Se considera parcare neregulamentara atunci cand jucatorul lasa masina cu majoritatea suprafetei sale in drum pentru a incurca traficul.

- Se considera parcare neregulamentara atunci cand jucatorul se afla in masina si stationeaza in drum mai mult de un minut, astfel incurcand traficul.
- Se considera parcare regulamentara atunci cand acesta se opreste cu masina in proportie de 80% sau mai mult pe trotuar sau alt loc special amenajat. Atata timp cat nu se afla in drum si nu incurca traficul se poate considera parcare regulamentara.Radarele- Imediat dupa ce un jucator a încălcat limita de viteza aveti obligatia de a face poza.
- Politistii care vor pune alte limite in afara de cele menţionate vor fi sanctionati.
- Jucătorii ce încalcă limita cu 1-2 km nu vor fi sanctionati.
- Nu aveti voie sa puneti radarul din mers, vehiculul de politie trebuie sa fie parcat ( regulamentar ) cand il puneti.

- Nu aveti voie sa stati la panda în alte orase cu radarul.
- Jucatorii prinsi incalcand limita de viteza cu mai putin de 50 km/h vor fi sanctionati cu o amenda in valoare de 25000$.

- Jucatorii prinsi incalcand limita de viteza cu 50 km/h sau cu peste 50 km/h vor fi sanctionati cu anularea permisului de conducere si o amenda in valoare de 25000$.
- Cand amplasati un radar aveti obligatia de a va asigura ca nu mai are nimeni radar in apropiere.

- Nu aveti voie sa stati AFK (pe ESC) cand aveti radar activat.Limitele de viteza:-- Limita de viteza in oras este de 100 km/h.
-- Limita de viteza in afara oraselor este de 130 km/h.
-- Limita de viteza pe autostrazi este de 160 km/h.Somatiile- Nu faceti spam cand somati un jucator. Intre somatii trebuie sa existe minim 3 secunde.
- Orice somaţie trebuie să fie pe nume (level 1+).

- Politistul este obligat ca atunci cand someaza un suspect sa se asigure ca a fost suficient de aproape incat suspectul sa-i vada somatia si sa-l someze de destule ori.

- Minimul de somatii este 3, insa suspectul poate fi sanctionat cu wanted si dupa mai putin de 3 somatii, atata timp cat sunteti siguri de faptul ca suspectul a vazut somatiile.

- In cazul in care trebuie sa trageti pe dreapta un jucator care are wanted sunteti obligati sa folositi [/m] ( care trebuie sa contina si numele jucatorului ).

- Dacă un jucător aflat pe G într-o maşină condusă de un suspect cu wanted trage asupra poliţiştilor aflaţi în urmărire va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.

- Dacă un jucător intervine atunci când un poliţist se află pe jos în urmărirea unui suspect (îl atacă cu pumnii, îl calcă cu maşina în repetate rânduri sau lasă maşina pe poliţist, îl atacă de aproape cu arma - să se vadă clar că acel jucător are intenţia de a ajunta suspectul) va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.Tratarea si arestarea suspectilor- Un membru Police Department are obligatia de a folosi comanda [/su] cu motivele prevazute in Wanted List.

- Este strict interzis pentru un politist sa sune suspectul si sa-l întrebe daca se preda.

- Un politist este obligat sa patruleze / mearga dupa wanted cu un vehicul de politie
- Nu se da wanted cuiva AFK decat daca acesta detine droguri.

- Cand luati un suspect in custodie sunteti obligati sa folositi [/cuff].

- Este interzis sa dati [/clear] cuiva fara sa anuntati pe [/d] un motiv bine intemeiat.

- Nu aveti voie sa stati la hq-urile mafiilor (curtea HQ-urilor) fara un scop anume ( dm in hq, runner in hq cu complici etc. ) si sa confiscati obiecte.

- Este interzis sa confiscati armele unui jucator care se afla in HQ sau in curtea HQ-ului, daca acesta nu va ataca sau le foloseste pentru a ataca alti jucatori.

- Este interzis sa confiscati armele unui suspect daca acesta nu are drept de predare.

- Este permis sa confiscati armele unui suspect cu drept de predare, daca acesta la tine la vedere sau ataca alti jucatori.

- Este interzis sa folositi [/call 112] atunci cand cineva va fura masina sau va omoara. Folositi [/su].

- Pentru a-i acorda wanted 1 "furt" unui jucator, acesta trebuie sa va fure masina de minim 2 ori. Aceasta regula se aplica numai in cazul masinilor departamentelor.

- Pentru a-i acorda wanted 3 "cop attack" unui jucator, acesta trebuie sa va atace cu pumnii de minim 4 ori sau sa traga cu arma in voi.

- Nu aveti voie sa acordati wanted-ul "Cop Attack" jucatorilor care va ataca in Safe-Zone. Le puteti confisca armele. In cazul in care va aflati intr-o masina si sunteti atacat puteti sanctiona civilul cu wanted-ul "Cop Attack".

- Daca cineva incalca regulile de circulatie si NU are drept de predare politistul nu are voie sa il sanctioneze.

- Daca un jucator are pe G un suspect evadat din inchisoare soferul va primi wanted 6 "Complice" fara somatii.

- Daca un jucator are pe G un suspect cu wanted 1+ care trage in politisti soferul va primi wanted 6 "Complice" ( fara somatii ).

- Șoferul unui vehicul în care se află un suspect cu wanted nu va fi somat ci se va soma doar suspectul cu wanted. Dacă șoferul nu oprește când suspectul este somat acesta riscă să primească complice fără alte somații.

- In cazul in care sunteti atacati sau omorati de un suspect, indiferent de locul in care va aflati ( Jail/HQ/Garaj/Alta zona ), suspectul va primi wanted 3 - cop attack, respectiv wanted 5 - cop kill.

- NU este suficienta o poza cu [/call 112] pentru a dovedi ca un jucator v-a omorat. Datorita unor buguri sau a a unor abuzuri, sunt necesare mai multe dovezi, care prezinta situatia inainte de crima. Va sugerez sa filmati intreaga situatie.

- Daca un suspect ( cu drept de predare ) este AFK on wanted ( pe ESC ), il somati, anuntati pe [/d] ca este AFK, iar dupa 2 minute (120 secunde) il puteti omori.Observatii:- daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda, atunci politistul are dreptul ( doar ) sa-l omoare.

- daca suspectul spune ca nu se preda, atunci politistul are dreptul ( doar ) sa-l omoare.

- daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge pe jos de politist, atunci politistul are dreptul ( doar ) sa-l omoare.

- daca suspectul spune in prima faza ca nu se preda sau fuge pe jos de politist, iar mai apoi se razgandește și dorește sa se predea, politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.

- daca suspectul spune ca se preda, iar apoi ataca politistul, atunci politistul are dreptul ( doar ) sa-l omoare.

- daca suspectul spune ca nu se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru „Runner”.

- daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru „Runner”.

- daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge cu un vehicul de politist, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru „Runner”.

- daca suspectul ucide un politist, atunci acesta va primi wanted cu motivul „cop kill” fara drept de predare.

- daca suspectul are wanted ( 1+ ) si ataca un politist, atunci acesta isi va pierde dreptul automat si va fi omorat pe loc.ATENȚIE: Suspect ( in acest caz ) = orice civil cu wanted 1+.Materialele si licenta de materialeUn politist are dreptul de a confisca materialele civililor in controlul de rutina doar daca acel player nu are licenta de materiale. In cazul in care un civil este prins cu materiale neavand licenta pentru port materiale, politistul are urmatoarea obligatie:
-Sa i le confiste.Daca un civil utilizeaza materialele pentru a le folosi pe voi, politistul are urmatoarele obligatii:

-Sa ii suspende licenta de materiale in cazul in care isi creaza singur o arma pentru a te omora.

-Sa ii suspende licenta de materiale in cazul in care creaza o arma cuiva pentru a te omora.Eventuri- Un politist poate participa la evenimentele organizate de catre un ADMIN sau la evenimentele organizate de un jucator cum ar fi: simon spune, trivia, race (atata timp cat circula corect), stunt, gaseste locatia, event deagle, event find and kill etc.


Atentie: Puteti participa la evenimentele violente DOAR daca sunteti OFF DUTY. Daca sunteti prinsi ON DUTY la aceste evenimente, riscati sa fiti sanctionati chiar cu demiterea.Joburi- Aveți voie cu orice job legal. Daca o sa fiti prinsi cu un job ilegal veti primi FW.

- Este interzis să aveți asupra voastra materiale, droguri sau alte obiecte ilegale.Masinile departamentelor- Membrii cu rank 1+ au dreptul sa foloseasca masinile specifice celorlalte departamente cu conditia de a anunta pe [/d] cand le-au luat si sa le respawneze dupa ce au terminat cu ele.
- Nu folositi vehiculele de politie in scopuri personale, in caz contrar veti fi sanctionati cu FW. (exista mici exceptii in care se pot folosi)Reclamatii- Cand raspundeti la o plangere pe panel, trebuie să aveti raspunsuri cat se poate de profesionale. Daca faceti spam sau luati la misto, jigniti, injurati jucatorul care v-a raportat, veți fi grav sanctionati.

- Odată făcută o reclamație unui jucător la facțiune, liderul trebuie să răspundă la ea în maxim 48 de ore iar reclamatul poate aduce (alte) dovezi în maxim 24 de ore. Daca nu va prezentati dovezile veti fi sanctionati.Raportul de activitate- Pe langa vechime aveti nevoie si de un anumit numar de rapoarte de activitate pentru avansarea in rank.Rank 1 - Il primesti la intrarea in departament

Rank 2 - Minim 1 saptamana

Rank 3 - Minim 2 saptamani

Rank 4 - Minim 3 saptamana

Rank 5 - Acest rank face parte din administratia factiunii si este acordat pe baza unor criterii speciale.

Fiecare membru de rank 4+ este obligat să sustina test-log-urile și să îi ajute pe cei de rank mic în caz contrar primește faction warn/rank down.Comenzile Los Santos Police Department[/r <text>] = Vorbesti cu colegii din LSPD.
[/d <text>] = Vorbesti cu colegii din celelalte departamente (LVPD / FBI / NG).
[/m <text>] = Transmiti un mesaj pe o raza mai mare atunci cand eşti în vehiculul de politie.

[/so] = Somezi un jucator pe nume fie sa se predea, fie sa traga pe dreapta.
[/su <id> <wanted level> <motiv>] = Dai wanted unei persoane.
[/mdc (id>] = Verifici infractiunile unei persoane.
[/arrest <nume/id>] = Arestezi o persoana.
[/duty] = Ai acces la toate comenzile PD.
[/wanted] = Arata toti suspectii cu wanted de la 1 la 6.

[/nearwanted] = Arata suspectii cu wanted din vecinatatea ta.
[/cuff <nume/id>] = Legi suspectul în vehicul si in afara vehiculului cand acesta are /handsup.
[/tazer] = Monteaza tazer pe deagle.
[/backup] = Este un mesaj de ajutor trimis la toţi membrii departamentelor.
[/cbackup] = Stergi mesajul /backup.
[/frisk <id/nume>] = Controlezi un jucator.
[/confiscate <id/nume> <object>] = Confisti un anumit lucru de la un jucător. Licentele pot fi confiscate de la rank 1,
[/ticket <id/nume> <suma> <motiv>] = Amendarea unui jucător.
[/gov <text>] = Trimiti un mesaj pe care il poate vedea toata lumea. ( Rank 5+ )
[/ram] = Intri cu forţa într-o casa sau HQ.

[/radar <limita>] = Pornesti radarul.

[/stopradar] = Opresti radarul.

[/fvrespawn] = Respawnezi masinile factiunii ( Rank 5+ )

[/gmotd] = Afiseaza mesajul zilei. Acest mesaj poate fi modificat numai de catre lider

[/members] = Afiseaza toti membrii online

Limita viteza : Oras SF / LV / LS - 100 KM/H , Afara orasului - 130 KM/H , Autostrada - 150 KM/H

MarioYT
Admin

Mesaje : 34
Postari : 101
Reputatie : 0
Data de inscriere : 30/07/2016
Varsta : 17
Localizare : Pitesti

Vezi profilul utilizatorului http://fast-gaming.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum